mezoterápia

A kor előrehaladtával a bőr szerkezete megváltozik, aminek köszönhetően megjelennek a ráncok. A mezoterápia kiváló kozmetikai kezelés, ami eredményes a különféle problémákkal szemben. Az arcon és a test bármelyik pontján egyaránt alkalmazható. Az előnyei között megemlítendő, hogy semmiféle mellékhatása nincs, teljesen fájdalommentes, a hatás azonnal látható, illetve minden bőrtípusra megfelelő. Mivel feszesíti a bőrt, így a ráncokkal szemben hatékonyan lép fel. A terhességi és az hízási csíkok eltüntetésében is fontos szerephez jut.

A mezoterápia fiatalítja a bőrt és javítja annak szerkezetét. A kezelés alkalmával a szakemberek homeopátiás anyagokat, hyaluronsavat és vitaminokat juttatnak a problémás területre. A hatóanyagok kiválasztása az életkor alapján történik. Egyes hölgyek már huszonévesen kipróbálják annak érdekében, hogy megelőzzék a ráncok kialakulását, amíg mások jóval később döntenek az eljárás mellett. A mezoterápia a fejtetőn is eredményes, hiszen erősíti a szálakat, valamint megakadályozza a hajhullást.

A tetoválás kiszedés nem egyszerű feladat

A folyamat leggyakrabban lézeres technológiával történik. A tetoválás kiszedés időtartama személyenként eltérő. Ezt a dolgot nagyban befolyásolhatja a tetkó mérete és színe. A régebben készült motívumokat egyszerűbb eltávolítani, hiszen az idő múlásával jelentős mértékben elhalványulnak. Az első kezelés után szinte egyáltalán nem észlelhető változás. Egyes esetekben még sötétebbnek tűnik. Ez teljesen normális dolog, hiszen a lézeres terápia mindenkinél más tüneteket produkál. A tetoválás kiszedés alatt legyen türelmes, hiszen nem lehet csodát várni egyik napról a másikra.

Lehetőleg csak akkor vágjon bele, ha végig bírja csinálni! A megbízott szakember mindent alaposan elmagyaráz Önnek, hogy ne érje meglepetés. Fontos, hogy a beavatkozás előtt 2-3 héttel ne napozzon, kerülje a barnító krémeket és a szoláriumot! A tetoválás kiszedés során némi fájdalmat érezni fog. Kérhet érzéstelenítőt annak érdekében, hogy minimalizálódjon a kellemetlen érzés. A végeredménnyel biztosan elégedett lesz. Maradandó sérülésre csak problémás eseteknél lehet számolni.