fűtésrendszer tisztítás

A kazán meghibásodásának elkerülése, a fűtésrendszer rekonstrukciója, a korrózió és egyéb vegyi folyamatok megelőzése, valamint a rendszerhatékonyság 100 százalékos elérése érdekében, a fűtési hálózatokat ajánlott rendszeresen karbantartás alá vetni. Ennek a folyamatnak az egyik, igen fontos fázisa a fűtésrendszer tisztítás, ami házilag hatékonyan nem végezhető el. A fővárosi illetőségű, de a peremvidéken is tevékenykedő Zónagáz vállalat vállalja ennek a kivitelezését, többféle módon.

A kisebb és egyszerűbb konstrukcióknál a fűtésrendszer átmosás megoldható a Rothenberger Ropuls EDM mosókompresszorral. Az összetettebb, hőszivattyús vagy többzónás vezérléssel ellátott hálózatoknál a Fernox technológia effektívebb, alkalmazható padló-, fal- és mennyezeti fűtéseknél is, nemcsak a klasszikus radiátoros megoldásoknál. A fűtésrendszer tisztítás alkalmával a fűtővizet kezelik a szerelők, eltávolítják a csövekben és a fűtőtestekben letelepedett szennyeződéseket, a vízkövet és megszüntetik a korróziót is megfelelő tisztítóadalék használatával.

A gázszerelés gyorsszerviz Budapest területén non-stop elérhető

Megtörténhet, hogy váratlanul meghibásodik a fűtési rendszer. Ilyen esetekben az érdekeltek rendelkezésére áll a gázszerelés gyorsszerviz Budapest egész területén a Zónagáz vállalat jóvoltából. A kiszállás díjtalan és ünnepnapi, valamint hétvégi ügyeletet tart fent a cég, a bajbajutottak gyors kisegítése céljából. A gázszerelés gyorsszerviz Budapest városában bármikor hívható, de Pest megyében is, azzal, hogy ilyenkor számítani kell a kiszállási díjra.

Nemcsak a fűtésrendszer meghibásodásakor igényelhető segítség, hanem bármilyen gázzal működő berendezés hibájának a megjelenésekor is, legyen szó vízmelegítőről, Héra gázégetőről, tűzhelyről vagy egyéb háztartási és ipari gázkészülékről. A lehető legrövidebb időn belül a megadott helyszínre érkeznek a kárt elhárító, megfelelő szakképesítéssel rendelkező szerelők. A gázszerelés gyorsszerviz Budapest vonzáskörében minden szükséges kellékkel, szerszámmal és alkatrésszel felszerelt szervizkocsi révén történik.