balatoni szállás kutyával

Amikor végre elérkezik a várva-várt nap és eljön a jól megérdemelt vakációzás ideje, akkor beindul a lázas szálláskeresés. Egy jó balatoni szállás kutyával kifejezetten előnyös azoknak, akik nem tudnak és nem szeretnének elszakadni a kedvenceiktől.

A négylábú barátok szintén a gazdijuk társaságában, kellemes környezetben tölthetik az időt. Ez egy kiváló lehetőség, mivel nem mindig olyan egyszerű megoldani ezt a helyzetet. Kiváltképp akkor kellemetlen a dolog, ha kompromisszumokat kell kötnünk azért, mert szeretnénk magunkkal vinni a kutyust.

Sok helyen nem nézik jó szemmel, ezért inkább nem is engedik és ilyenkor a gazdi találékonyságán múlik, hogy miként oldja meg a helyzetet. Fonyódon viszont a balatoni szállás kutyával egész egyszerűen maga a kutyaparadicsom.

Nincs is annál mókásabb, amikor a kutyával együtt mártózhatunk meg a tóban, majd következhet a kellemes séta, a közel 1 hektáros, körbe elkerített füves partszakaszon, miközben a badacsonyi kilátásban gyönyörködünk. A balatoni szállás kutyával ideális választás.