térkő árak

A házat körülvevő különböző felületeket érdemes leburkolni, aminek az egyik praktikus módja a térkövezés. Használhatunk térkövet járdák, kocsibeállók, de akár a terasz vagy a kertben kialakított pihenőhely burkolásához is. Ez nem igényel különösebb szakértelmet, akár házilag is elvégezhető, így a munkadíjra szánt költséget megspórolhatjuk és a végső térkő árak is csökkenthetők.

Azonban mielőtt nekikezdünk, ajánlott tapasztalt szakember segítségét kérni. A terkoagyartotol.hu weboldalon a méret, szín és forma szerint feltüntetett térkő árak bruttó kiskereskedelmi árak. Viszonteladóknak egyedi árajánlatot lehet kérni az oldalon található elérhetőségeken, mert a térkő árak ebben az esetben személyre szabottan alakulnak.

Fontos információ, hogy 50 m2 alatti vásárlás esetén, ha raklapbontás szükséges, 250 Ft felárat számítanak fel m2-ként. A raklap betétdíja 4500 Ft, amit ha 2 hónapon belül visszaviszünk a telephelyre, 3500 Ft-ot térítenek vissza, 2-6 hónapon belül pedig 2500 Ft-ot. A weboldalon található elérhetőségeken a cég munkatársai minden esetben rendelkezésünkre állnak, ha kérdésünk lenne a térkő árak alakulásával kapcsolatban.

Térkő lerakás árak személyre szabottan

Akár mi magunk végezzük a térkövezést, akár szakemberre bízzuk a munkát, az építkezés folyamatával mindenképp érdemes tisztában lenni. Ha szakértő segítségét kérjük az építkezéshez, a térkő lerakás árak kalkulálását is jobban megérthetjük, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen munkafázisok, hogyan követik egymást.

Vannak bizonyos tényezők, amelyek még a normál munkafolyamatokon kívül befolyásolhatják a térkő lerakás árak alakulását. Tisztázni kell, hogy szükséges-e földmunkát végezni a területen, az alapanyagokat ki fogja biztosítani a munkálatokhoz, illetve mekkora és milyen formájú területet kell térkövezni.

Pontos árajánlat csak helyszíni kiszállás után készíthető, látatlanban csak irányárat tudnak mondani az elvégzendő munkára. A helyszíni kiszállás a gyáli telephely 25 km-es körzetén belül ingyenes, ezen kívül eső munkapont esetén 180 km (+áfa) kilométer díjat számolnak fel, amely szintén alakíthatja a térkő lerakás árak mértékét.