asztalvédő

Szeretné megvédeni az ünnepi abroszt az étkezés közbeni balesetektől? Nem lehetetlen feladat. Az asztalvédő egy speciális típusú szövet, ami közvetlenül az asztalra terül az abrosz alatt és annak méretéhez van szabva. Ezt bizonyos szabályok betartásával kell elhelyezni. Ilyen az alsó gumi rétegnek a felülettel való szoros érintkezése és a felső réteg abrosszal való találkozása. Azoknak a vendéglátóknak, akik törődnek az értékeikkel és meg akarják hosszabbítani az asztalok élettartamát, erősen ajánlott asztalvédőt használniuk az étkezésekhez.

Ennek az anyagnak számos előnye van: megbízhatóan védi a felületet a nedvességtől és a magas hőmérséklettől, jól elnyeli a hangot az elemek átrendezésekor, fenntartva a kényelmes csendet, valamint megakadályozza az abrosz lecsúszását, beleértve az edények véletlen leesését is. Ennek a kelléknek az ára a vászon szélességétől, mennyiségétől és a gyártótól függően változhat. Az asztalvédő az asztalnak csak egy bizonyos részén, úgynevezett kis blokkokban is használható.

A wellsoft anyag leírása és jellemzői

Sokan ismerjük már ezt a szövetet, annak ellenére, hogy a belőle készült termékek viszonylag nem is olyan régen jelentek meg az otthonos és puha dolgokat árusító üzletek polcain. A meleg és szokatlanul puha wellsoft anyag annyira finom, hogy az utóbbi időben hatalmas mennyiségű különféle cikk készül belőle. Első pillantásra a meglehetősen sűrű és bolyhos szövetet sokan pamutnak szeretnék nevezni. Azonban a wellsoft anyagnak semmi köze nincs ehhez.

Habár ez egy szintetikus szálakból készült szövet, mégis megfelel a háztartási textíliákkal szemben állított minőségi és biztonsági követelményeknek. Mindezek mellett, jó fogyasztói visszajelzésekkel rendelkezik, ezért a textiliparban való felhasználási köre igencsak széles. A leggyakrabban a következők előállítására használják: ágynemű és lakástextil, ágytakarók, pizsamák, férfi, női és gyerek fürdőköpenyek, ugg csizma és papucs. Ezenkívül még puha játékokkal is találkozhatunk, amelyek wellsoft anyagból készülnek.