Valamiért máig nagyon sokan gondolják, hogy igen menő, ráadásul okos és költséghatékony dolog is maguknak megszerelniük bármit a háztartásban. Az igazi férfi ilyen, nem? Szerel… Mondok akkor valami elrettentőt, hátha hatása lesz: ez az esetek 95%-ban mindig kontraproduktív és nagy az esélye, hogy ha te javítasz meg valamit, akkor még valamiféle kárt is okozol. A várható tartósságról nem is beszélve, ami sosem lesz akkora, mintha profi szerelő csinálná.

Jó esetben kisebb kárt tudsz csinálni, rossz esetben valami nagyobbat, ami tartósan roncsolja otthoni berendezéseidet, vagy akár a víz- vagy gázinfrastruktúrádat. Nem mondom, hogy nem tudok olyan weboldalt (erre még természetesen visszatérek), ami ne adna pontos leírásokat arról, hogy mi fán terem egy gázkazán vagy mondjuk a komplett vízvezetékrendszer, milyen részei vannak és azok mit csinálnak, de ettől még biztos, hogy rosszul járhatsz az önkéntes szerelési dolgokkal. Legalábbis inkább rosszul, mint jól, hidd el.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldal sokat ír a témában, de ők ezt inkább a megelőzés szándékával teszik. Valamint, hogy bemutassák a saját szolgáltatásukat. Ők egy profi szakember gárda, akik bármikor segítenek gyors kivonulással és csak azért tájékoztatnak széleskörűen, hogy megértsd, mekkora baj lehet az avatatlan kezek hanyag munkájából. Illetve, nem 100%-ban ezért, de erre még szintén visszatérek.

Ettől persze valóban hasznos tud lenni az oldal sokaknak, sokféle szempont mentén gondolkodva: Ariston kazánok szervizelése, Baxi kazánok szervizelés, stb – láthatjuk a sok leírást. De akkor mégis miért?… Hát, egyrészt mondhatnám, hogy miért ne? Olvasni, miért ne olvashatnánk bármiről, de igazából arról van szó, hogy egyáltalán nem baj, ha értesz hozzá, milyen berendezések miként működnek a háztartásodban, érted, hogy mi ronthatja el őket, és ha szerelőt kell hívni, így tudni fogod, hogy miről tájékoztasd már előzetesen is. Ezek fontos dolgok! A vizgazfutesszerelo24.hu-nál ráadásul kiemelt szempont a gyorsaság. Gyorsan érkeznek ki, de minden adott ahhoz továbbá is, hogy gyorsan is menjenek végbe a szerelési folyamatok. Hibák elhárítása, stb. Az egész szisztémát ennek kedvezően építették fel – ezért kapunk előzetesen alapos tájékoztatókat is.

Ne nyúlj bele bonyolult szerkezetek működésébe, ők bármiben tudnak segítenek, még wc tartály szerelő is van az elérhető szolgáltatásaik között, akit kihívhatsz! Az oldaluk nagyon hatékony felépítésű tehát, de nem fogják ott neked azt írni, hogy csinálj meg valamit magadtól, mert tutira nem jó ötlet. Viszont leírják például, hogy mit ronthatsz el – na ez igazán megszívlelendő. Nem mondom, a wc tartály szerelő még az egyszerűbb dolgok elvégzéséhez sorolandó, természetesen valamiféle vízszerelőről van szó, aki munkájának vannak alterületei, de a wc tartály, ha hibás, az is okozhat komoly gondokat. Amikor nem vagy otthon és véletlenül pont ilyenkor talál meg a probléma… Amikor elázik alattad a szomszéd, bánni fogod, hogy mégis hozzányúltál, pedig ezt is megcsinálhatta volna profi szakember. Olcsón és gyorsan, nagy szakértelemmel rendelkező ember. A vizgazfutesszerelo24.hu csapatában ilyenek vannak.

Mint láthatjátok a linkemen is azonban, kaptok alapos leírást azért egy wc tartály típusról is akár, nem csak a sokkal bonyolultabb kazánokról és egyebekről. A Dömötör wc tartály is csak egy a sok közül, mert bizony már ebből is sokéle létezik. Már nem azt a világot éljük, amikor egyféle működésű volt mindenből, még ha a márkák idővel különböztek is. Mint írják, a különbözőség például az árkategóriában is jelentősen megmutatkozik mostanra. Választani olyat érdemes a wc-nkbe, amely a legtöbb szempont alapján illeszkedik oda. Erre például nagyon jók a leírások is (de a szerelőt azért hívjuk majd ki továbbra is): kiválasztani, hogy miből milyet érdemes vásárolnunk. Kazánból, wc tartályból, a szerelő meg majd beszereli – utóbbit is.

Van beépített wc tartály is és természetesen léteznek különálló wc tartályok is, amiknek helyet is kell majd találnunk, ahová felerősíthetjük. Komplex munka: fúrás a falon, illeszkedés a vízcsaphoz és a lefolyóhoz. Ezután, mikor is ezt írják a linkelt aloldalon, kapunk egy tartalmas márkaismertetőt is. Mióta létezik a Dömötör márka és ilyesmiket vesznek górcső alá. Fantasztikus ez a weboldal, ha úgy vesszük – pedig a lényege továbbra is csak az, hogy gyorsan elérjük az egyik legprofibb és legjobb szerelőcsapatot Pest megyében és a fővárosban. És bármikor kérhessünk tőlük segítséget, hogy ne kelljen egyik vagy másik szolgáltatást sokáig nélkülöznünk.

Ha pedig elromlana a wc tartály… Gondoljunk bele: ilyenkor gyakorta pótolni kell egy-egy alkatrészt, vagy valamelyik összetevőjét. Ők be is tudnak szerezni bármit ezek közül a hozzávalók közül, nem csak szerelnek és javítanak. Sőt, ez a csapat arról híres, hogy sok mindent tartanak raktáron is, hogy azonnal kéznél legyen. Amely márkákról hosszú leírásuk van (kazánoknál ez például látványosan hosszú lista), azokhoz alkatrészt is tudnak hozni nekünk. Hozni is, és beszerelni is természetesen. Ez megint olyan dolog, amire az áltagember úgysem képes, ezért inkább mentsük el az elérhetőségüket. Vagy, ha nem az ország közepetáján élünk, keressünk egy nagyon hasonló szolgáltatót. A vizgazfutesszerelo24.hu oldala jó példa az ilyen téren tökéletes szolgáltatóra!

A vizgazfutesszerelo24.hu weboldala is tehát már nagyon funkcionális. El is tudjuk közvetlenül online is érni őket. Mi, anno az új otthonunkban először egy szintén kisebb jelentőségű dologhoz, duguláselhárításhoz hívtuk őket. Persze, kisebb jelentőségű nekik (mint mondjuk egy gázszivárgás), de nagy jelentőségű nekünk, mert ez is agyonvágja a fél háztartás használhatóságát. És ennél is leírják, mennyi gondot okozhat, ha megpróbálunk belenyúlni saját kézzel a hálózatba, veszélyes vegyszerekkel dolgozunk meg ilyesmi.

Négy külön kiemelt kategóriájuk van: a vízszerelő, a gázszerelő, a fűtésszerelő, és a duguláselhárítás. Nos, hát nem véletlen az sem, hogy az említett dolog külön kategóriába került, mert nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni vele. Egyáltalán nem szégyen, ha ez így van. A csőgörény meg ilyesmi nem csodaeszköz önmagában, kell tudni használni is!

Szóval, nyugodtan engedjük el a rossz beidegződésünket, hogy bizonyos dolgokat meg kell tudnunk szerelnünk magunknak. A XXI. században már nem kell sok helyre, pláne a kisebb, de sürgős beavatkozásokhoz időpontot egyeztetnünk. Csak keressünk egy olyan szolgáltatót, mint a vizgazfutesszerelo24.hu. Szerencsések, akik az ő tevékenységi területükön belül laknak, mert azoknak tovább keresgélni már nem kell. Ha komoly problémánk van, ők rossz esetben is fél napon belül jönnek kábé, de mint írtam, az 1 óra sem lehetetlen. Ezt biztosítja, hogy mindig elérhetők és rengeteg szerelőjük van többféle szereléstípushoz. Szerintem nagyon jól kitalálták, hogy egy helyen legyen a vízszerelő és mondjuk a gázszerelő elérhetősége is, de igaz ez mondjuk a csatornatisztítást végezni képes szakemberére is. Lehetne az is a szlogenjük: mindenben segítünk a házad, lakásod környékén!