női bőr bokacsizma

Ez a lábbeli számos alkalomkor viselhető. Ez egy széles és változatos termékcsoport, amiben van valami a téli és a melegebb évszakokra, azaz kora tavaszra és őszre is. A lapos vagy magassarkú női bőr bokacsizma különféle szabásban és színben elérhető. A webshopunkban található termékeknek van néhány közös vonásuk. Az első az anyag. Mindegyik modellünk természetes anyagból készül. A második közös jellemző a konstrukció. A női bőr bokacsizma fedett sarok és orr résszel rendelkezik, a felső részének hossza pedig legalább a bokáig vagy annál magasabbra ér.

Ami a különbségeket illeti, azok elsősorban a sarok magasságában tapasztalhatóak. A női bőr bokacsizma színei is igen változatosak. A legtöbb modell az időtlen klasszikus fekete, grafitszürke, barna vagy bordó árnyalatban kapható. A bőrcsizmákat a fent említett változatokon kívül, fényes és matt változatra is felosztják. Jelen lábbelit sokféleképpen viselheted. Hétköznapokon farmerrel és egyszerű felsővel, különleges alkalmakra pedig ruhával kombinálhatod.

A legmostohább körülmények között is bizonyít a vízálló túrabakancs

A kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen hatékony védelmet nyújtó lábbelik, minden szabadtéri tevékenységeket kedvelő személy ruhatárának alapdarabjai. Felejtsd el a hagyományos lábbeliket, amelyek sem védelmet, sem kényelmet nem nyújtanak egy hosszú túrán! Csak a megfelelően kiválasztott vízálló túrabakancs alkalmas hosszú túrákra, hegymászásra, városon kívüli vagy erdei kirándulásokra. A vízálló túrabakancsok a hosszú órákon át tartó hátizsákos gyaloglás során is biztosítják a kényelmet.

A termékek között számos különböző tevékenységre alkalmas modell található. Az igényeidtől és az általad választott napi tevékenységektől függően, a sepa.hu oldalon megtalálhatod a megfelelő vízálló túrabakancsot. Itt olyan téli modellek is vannak, amelyek membránnal és extra szigetelő réteggel rendelkeznek, hogy gondoskodjanak a téli napokon a lábaid kényelméről. A webshopunkban a piac legelismertebb gyártóinak modelljeit találod. Kínálatunkban olyan márkák szerepelnek, amelyek hosszú évekre szóló befektetést jelentenek.