pribet

A generáció nem egyenlő az életkorral. Tehát akkor, amikor azt mondjuk, hogy a fiatalkori generáció az nem helyes. Különböző kategóriákról beszélhetünk, és van egyfajta kapcsolatrendszer, de a generáció egy tapasztalati gyűjtemény. Erről azt kell tudni, hogy bizonyos jellemzőket elemezhetünk a generációs kateógriákra vonatkozóan, de az, hogy mi a normális mindenki számára más, és ez egymással nem tud versenyezni. Melyek a legnagyobb különbségek a generációs kategóriák között?
Viselkedésbeli különbségek azok, amikről leginkább beszélhetünk, ugyanis amíg az egyik generáció inkább nyitottabb a világra, és nem helyezi előtérbe az elektronikus termékek használatát, addig a másik ennek az ellentéte.

A fiatalok körében azt vehetjük észre, hogy nagyon sok időt töltenek az elektronikai eszközökön, az idősebbek pedig nem. De nem beszélhetünk arról, hogy az egyik jobb mint a másik. A Pribet felületén egyre többen vannak jelen, függetlenül attól, hogy milyen generációról beszélhetünk.

Gyerekkori évek


Azt mindenki tudja, hogy a gyerekkori évek azok, amelyek meghatároznak minket, igazából 35 éves korig vagyunk képesek befogadni az új információkat, és utána már nem leszünk ezekre fogékonyak. A generációs különbségek tehát nagyban függnek attól, hogy miket tapasztaltunk meg a gyermekkorban, hogyan bántak velünk szüleink, játszottak-e vagy sem a Pribet felületén például.

A gyermekkorban elsajátított képességek fejleszthetőek, de ha szeretnénk összehasonlítani, péládul évekkel ezelőtt nem volt TikTok, de manapság már ezen nőnek fel a gyermekek, de ha lett volna, akkor ők is azon nőttek volna fel, nagyon befolyásolja tehát, hogy milyen környezetben növünk fel.
A Pribet felülete több generáció számára is alkalmas, és megfigyelhetjük, hogy különböző generációk milyen tevékenységeket végez ezen az online felületen. Az idős agy is képes tanulni, csak másképpen, ezért érdemes sokkal több időt hagyni a tanulásra. Az idősebb agy utána sokkal hatékonyabban alkalmazza az új tudást.