balatoni szállás kutyával

Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár! Bizony még az ebeknek is. Mi lehetne nagyobb öröm annál, hogyha a gazdival együtt tölthetik a vakációt?! A balatoni szállás kutyával pontosan ezt a kínálja, mindezt olyan idilli környezetben, ami felér egy valódi kutya-Kánaánnal.

Ez a gazdik dolgát is megkönnyíti abból a szempontból, hogy nem kell megkérjenek senkit arra az időre, amíg távol vannak, hogy gondozza. Nem olyan könnyű megfelelő kutyabarát helyet találni, a Balaton környékén viszont Fonyód lehengerlő helyszínt nyújt ehhez, ahol a gazdik a kutyussal közösen strandolhatnak.

Elvégre az a legszebb, ha együtt az egész család. Egy hűséges négylábú, pedig joggal tekinthető annak, hiszen a gyermekek is fájó szívvel válnak meg tőle, ha otthon kell hagyni.

A balatoni szállás kutyával feledteti az ilyen gondokat. A kezdeti nehézségek és a gondokkal teli készülődés sajnos gyakorta megpecsételi a nyaralás kimenetelét. Kutyatulajdonosoknak viszont a gyönyörű badacsonyi kilátás és a balatoni szállás kutyával feledhetetlen élményt kínál.