memóriahabos talpbetét

Érdemes mindent megtennünk a lábunk egészsége érdekében, hogy sokáig megőrizhessük az aktivitásunkat. A memóriahabos talpbetét képes felvenni a láb formáját úgy, hogy közben segíti a végtagok pihentetését. A pamut felső higiénikus és természetes közeget biztosít, alátámasztja a talpat, miközben súly nehezedik rá a járás során. A memóriahabos talpbetét könnyű textúrája mérsékeli a bőrkeményedés kialakulását. A speciális tervezésnek köszönhetően bőven hagy helyet a lábujjaknak a szabad mozgáshoz.

A megerősített filcréteg stabilan tartja a lábat, a talp hajlító dinamikája sokat javulhat a viselésével. Manapság rengetegen végeznek állómunkát és ezáltal a láb és a gerinc erős terhelésnek van kitéve, ami sokszor eredményez fájdalmas panaszokat. A memóriahabos talpbetét bármilyen fazonú lábbelibe megfelelően képes belesimulni, ezért nem jelent akadályt a cipő egyedi formája sem. A cipoker.hu kedvező árakon biztosítja a termékeit és változatos palettával járul hozzá a végtagok egészségéhez.

A Skechers töretlen lendülete

A piacvezető cipőgyártók közül egyedi formavilágával és változatos megoldásaival tűnik ki Amerika egyik kedvenc márkája. A Skechers hozzávetőlegesen több mint 3000 stílusban tervez lábbelit és egyaránt gondol a nőkre, a férfiakra és a gyermekekre. Két fő kategória képviseli magát a márka profilján belül: a speciális talpbetéttel ellátott modellek, a kifejezetten állómunkát végző személyeknek kínálnak optimális megoldást azzal, hogy extra komfortot biztosítanak.

Azoknak pedig, akik folyamatosan mozgásban vannak, a Go Pillars funkció segít elnyelni a lépések során keletkező rázkódásokat. A Skechers Performance rengeteg díjat hozott a márkának, hiszen jelentős innovációs újításokat tartalmaz. Elsősorban az amatőr és a profi sportolók speciális igényeihez igazodnak a darabok, hogy mozgás közben senkinek ne jelentsen korlátot a komfort hiánya. A Skechers Kids az önfeledt játékra helyezi a fókuszt. A gyermekek így minőségi lábbelit viselve tehetnek szert jobbnál-jobb élményekre.