közösség ereje

A mindennapi nehézségek könnyebben leküzdhetőek, ha az emberek támogatást kapnak. Azt, hogy miben rejlik a közösség ereje, sokan nem is tudják. Több dolog kell ahhoz, hogy az ember át tudja élni ezt a fantasztikus és felemelő érzést. Alapvető tényező a nyitottság, hiszen ha nem barátkozik másokkal, akkor nehéz lesz a beilleszkedés egy új környezetbe.

Ha van hová tartozni, akkor sokkal boldogabb lesz, hiszen meg tudja osztani a problémáit másokkal. Türelmesen meg fogják hallgatni és útmutatást kap azzal kapcsolatban, hogyan éljen örömteli életet. A közösség ereje az emberek iránti tiszteletben, türelemben és szeretetben mutatkozik meg.

Ahhoz, hogy hosszútávon fenn tudjon maradni egy társaság, minden tagnak össze kell fognia, vagyis egymás érdekeit szem előtt tartani. Ebben lényeges dolog az őszinte beszélgetés és a problémák közös leküzdése. Ha Ön is meg akarja élni ezt a csodás érzést, akkor ne zárkózzon el, hanem nyisson mások felé! A közösség ereje megkérdőjelezhetetlen, vagyis egyáltalán nem ismer akadályokat.