kantáros munkaruha

A munkavédelmi öltözékkel szemben magas minőségi követelményeket támasztanak. Ez nem is lehet másképp, hiszen ezek a termékek elsősorban védelmi szerepet látnak el. A kantáros munkaruha nagyfokú külső szennyeződésnek van kitéve, amelyek között megtalálható a por, de a vegyi anyagok is. Ezért ezt az öltözéket szinte naponta mosni kell. A szennyeződésektől pedig csak erős szerekkel lehet megszabadulni, amelyek károsíthatják a szövetet.

Az viszont mindenkinek nagyon fontos, hogy a kantáros munkaruha a lehető leghosszabb ideig szolgáljon. Ha Ön is kiváló minőségű és jó ár-érték arányú terméket szeretne vásárolni, forduljon az online boltunkhoz! A katalógusunkba kerülő ruhák kiválasztásánál különös figyelmet fordítunk a kiváló minőségű szabásra, az átgondolt konstrukciókra, a tartós varratokra és a gyakori mosásnak való ellenállásra. Mindezek együtt lehetővé teszik, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű, tartós és megbízható kantáros munkaruha modelleket kínáljunk a szakmai feladataik sikeres ellátásához.

A munkabakancs megkülönböztető tulajdonságai

A kockázattal járó, nagy terhelésnek kitett munkákhoz speciális lábbeli szükséges. Ebbe a kategóriába sokféle modell tartozik, de a legfontosabb a munkabakancs. Az ilyen lábbelit úgy tervezték, hogy megbízhatóan megvédje a lábat a sérülésektől az adott szakterületen végzett munka során. A munkabakancs az egyéni védőfelszerelés fontos része. Ezt a lábbelit minden olyan munkavállalónak viselnie kell, akinek a feladatai a végtagok sérülésének fokozott kockázatával járnak.

A katalógusunkban bemutatott modellek ideálisak lesznek a termelési létesítményekben uralkodó munka körülményeihez. Nemcsak védik a lábat, hanem munka közben kényelmet is biztosítanak. A munkabakancsokat aktívan használják mindenféle szakmai tevékenység során, a könnyű- és nehézipartól kezdve, a raktározáson és logisztikán át, az agrárgazdaságig és fafeldolgozásig. A mindennapi életben is széles körben használják ezeket túrázáshoz, horgászathoz, sportoláshoz, kertészkedéshez stb.