kemenceajtó

Egyesek azért szeretik még mindig a kemencét, mert az abban megsült kenyér, pizza, hús és bármilyen étel egyedibb, másabb, karakteresebb ízzel rendelkezik. Azonban ahhoz, hogy a berendezés tökéletesen el tudja látni a feladatát, a megfelelő, jó állapotban lévő kemenceajtó felszereléséről és rendeltetésszerű alkalmazásáról kötelezően gondoskodni kell.

Hol vehető meg az a termék, amelyikre több év használat után is számítani lehet? Igazán színes kemenceajtó felhozatal várja a kuncsaftokat a benkel.hu oldalán. Itt kapható például a nagyon dicsért, sok kliens által választott, lemezből gyártott, igen dizájnos, két szárnnyal rendelkező, 56 cm-es típus.

Egy egyedi fejlesztésű, lézer technológiával megmunkált termékről van szó, amit kemencékhez és kerti konyhák elemeihez ajánlanak a szakik. A shopban az ajtók különböző méretekben kaphatók, amiket szegecssorral tesznek még esztétikusabbá a szakemberek. A magas hőállóságú festékkel felületkezelt kemenceajtó nagyon jól bírja a hirtelen megnövekedett hőmérsékletet.

A különféle gombok, fogantyúk fekete és réz kivitelben kérhetők. Beszerezhető továbbá az acélbők készült kemenceajtó, ami parázsakna fedlappal és tévővel is rendelkezik. Ezekkel a huzatot lehet szabályozni és ezzel a kívánt hőmérsékletet megtartani. Legfőbb előnye mindenképp az, hogy megfelelő módon segíti a kemenceszáj és a boltozat biztonságos kialakítását a kemence falazásakor.

Élvezetesebbé és kényelmesebbé teszi a sütögetést a modern szalonnasütő

A magyar ember szeret sütögetni, finom húsokat és zöldségeket készíteni. Ha pedig adott a modern szalonnasütő, a határ a csillagos ég az ételek minőségét, ízét és magát az ételkészítést illetően. A fent említett shopban a party grill is megvehető, ami 8 ember igényét is ki tudja szolgálni.

Ennek köszönhetően egy nagy asztalnál lehet sütögetni, enni és inni, szórakozni. A modern szalonnasütő használatát tekintve alig tér el a téglából kirakott hagyományos szalonnasütőtől, az egyetlen szembetűnő eltérés a kialakításában van. A sütőteret közel 80 cm magasba lehet emelni és azt körbeülve, asztalként is használhatják a vendégek.